top of page

NATUURWANDELINGEN

forest-4432668_1920.jpg

DE NATUUR IN...

Als ik in de natuur ben, kom ik tot rust. Ik voel mijn hartslag dalen, mijn ogen worden rustiger en mijn gedachten gaan niet meer alle kanten op. Mijn snelheid van lopen vertraagt automatisch en ik zie, ruik en hoor opeens veel meer.

 Natuur zorgt ervoor dat we ontspannen, ons meer geaard voelen, vertragen en houdt ons een spiegel voor. Graag neem ik je mee op een wandeling door de natuur om je laten ervaren wat de natuur voor jou kan doen, zowel op fysiek als op geestelijk en spiritueel niveau.

Elk seizoen heeft een ander thema in de natuur. In de herfst gaat het bijvoorbeeld om loslaten, zoals ook de bomen hun bladeren loslaten. In de lente gaat het om jezelf kunnen zijn en kunnen bloeien zoals jij wilt. In mijn wandelingen neem ik deze thema's mee.

4-seizoenen.jpg

THEMA WANDELINGEN

In een klein groepje gaan we wandelen en onderweg doen we diverse oefeningen. Dat kan een meditatie zijn, maar ook een oefening om te aarden. Ik laat zien hoe de natuur ons kan helpen om weer in contact te komen met onszelf en wie we diep van binnen zijn. Tijdens de wandeling zullen we grotendeels stil zijn. Stil zijn zorgt ervoor dat we makkelijker bij ons zelf komen en blijven. Op een aantal momenten is er ook de mogelijkheid om ervaringen te delen. De thema's van de wandelingen zijn afgestemd op de seizoenen en de maanstanden.

Hoe lang? 1,5 tot 2 uur

Kosten? € 15,- p.p. incl. (kruiden)thee

Wanneer? 

Zaterdag 13 april    Thema: Lente

10.00 uur

In samenwerking met Duurzaamheidscentrum Assen
Locatie: Asserbos, Assen

Vrijdag 12 juli       Thema: Zomer

10.00 uur
Locatie: Kniphorstbosch, Annen

Vrijdag 4 oktober     Thema: Herfst

10.00 uur
Locatie: Evertsbos, Eext

Vrijdag 20 december      Thema: winter

10.00 uur
Locatie: Kniphorstbosch, Annen

Lijkt het je fijn om mee het bos in te gaan? 

yoga-2176668_1920.jpg

INDIVIDUELE NATUURWANDELING


Soms is het fijn om niet teveel mensen om je heen te hebben. Het geeft je meer ruimte om jezelf te zijn en te durven voelen wat er in je leeft. Daarom kun je ook kiezen voor een individuele wandeling. Door middel van wandelen, een luisterend oor, oefeningen en een spiegel voor houden neem ik je mee op een reis naar binnen. De wandeling wordt afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Mocht je dat niet weten, de natuur laat je vanzelf zien wat je nodig hebt.

Duur: In afstemming met jou

Locatie: In de buurt van Assen/Groningen

Kosten: In overleg

Natuurwandelingen: Activiteiten
bottom of page